Workshops & cursussen

 

Cursussen en workshops

 

Mijn atelier is een heerlijk lichte werkplaats met uitzicht op tuin en boerenland. Ik gaf daar met veel plezier meerdere cursussen per week en workshops. Vooral het stimuleren van ideevorming, mensen aanzetten tot experimenteren, daarin zit mijn grootste kracht. Maar omdat ik momenteel druk ben met mijn eigen werk, heb ik daar helaas voorlopig weinig tijd voor. 

 

Cursus experimenteren op papier

Daarom begeleid ik nu alleen nog kleine groepjes van mensen die er echt voor gaan en ook thuis aan opdrachten willen werken.

Voor die mensen stel ik korte cursussen van 6 bijeenkomsten ideevorming & gemengde technieken op papier samen.

 

Die cursussen zijn bedoeld voor mensen die min of meer zijn vastgelopen in hun creatieve ideeën. En die het zichzelf gunnen een tijdje alleen maar lekker te experimenteren, hun creativiteit te laten stromen, zonder dat dat meteen tot een 'mooi kunstwerk' moet leiden. Dus gewoon aan het werk gaan. Het nemen van die vrijheid leidt tot bijzondere ontdekkingen.

In die cursussen wordt gevraagd werken te maken op papier, naar opdracht, met diverse  materialen en technieken op basis van eigen foto's en schetsen. De eerste les neemt iedereen een paar eigen werken mee om te bespreken.

 

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2,5 uur. Inclusief het meeste materiaal en koffie/thee, €75pp.

Aanmelden: alleen met een eigen groepje, minimaal 3, maximaal 5 personen.

 

Workshops

Ik begeleid ook éénmalige schilderworkshops voor groepjes. Men werkt dan aan een gezamenlijke opdracht die ook nog een mooi resultaat geeft.

 

                    voor info: mail of bel me

Copyright @ All Rights Reserved